Lifan E3 DeLuxe

2.099,00

De E3 DeLuxe van Lifan is een moderne e-scooter en wordt geleverd met de laatste technologische snufjes.

Wissen
Categorie: Tag:

Lifan E3 DeLuxe moderne e-scooter

De Lifan E3 Luxury is een state-of-the-art elektrische scooter. De E3 Lux heeft eersteklas componenten, zoals de krachtige Bosch-elektromotor en het elektronische regeneratieve remsysteem (EBS). Hij beschikt ook over de nieuwste technologische snufjes op de e-scootermarkt, zoals LED-verlichting in de koplamp, achterlicht, signalen en dagrijlicht. Daarnaast heeft de Lifan een digitaal LED dashboard met nauwkeurige weergave en verwisselbare dashboardkleuren. Hij is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, vandaar zijn naam Lifan E3 Lux.

Welke accu moet ik kiezen voor de Lifan E3 DeLuxe?

De Lifan E3 DeLuxe wordt standaard met een accu meegeleverd met 70 km actieradius. U kunt voor deze e-scooter helaas geen ander accupakket kiezen. Wel is de accu uitneembaar.

Lifan E3 DeLuxe accu mogelijkheden
Actieradius bij 25 km/uActieradius bij 45 km/uPrijs accupakket
1x 26Ah 60V70 km50 kmBij prijs inbegrepen

De E3 DeLuxe wordt standaard meegeleverd met het accupakket: 1x 26Ah 60V. Deze accu heeft een actieradius van 70 km bij de 25 km/u uitvoering en 50 km bij de 45 km/u uitvoering.

De accu van de E3 DeLuxe is uitneembaar

De accu van de E3 DeLuxe is eenvoudig uit de scooter te halen. Mocht u dit willen weten, dan leggen wij u graag uit hoe u de accu uit de scooter haalt.