Verzend- en leveringsbeleid

Verzend- en leveringsbeleid van EscootersNoord gevestigd te (9231 DX) Surhuisterveen aan Zoom 15a.
EscootersNoord is onderdeel van EwheelsNoord.

1. Verwerkingstijd
Na het plaatsen van uw bestelling bij ons, varieert de verwerkingstijd tussen de 1 en 14 dagen. We verwerken bestellingen van maandag tot en met zaterdag. Indien u uw bestelling plaatst vóór het einde van een werkdag, wordt de verwerkingstijd van die dag meegerekend.

2. Bezorgduur
Zodra uw bestelling is verwerkt, bedraagt de bezorgduur tussen 0 en 7 dagen. Bestellingen worden verzonden van maandag tot en met zaterdag.

3. Totale levertijd
De totale levertijd, vanaf het moment van uw bestelling tot de bezorging bij u thuis, kan variëren tussen 1 tot 21 werkdagen.

4. Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor producten waarvoor verzendkosten van toepassing zijn, rekenen wij een vast tarief van €49,00. Voor sommige producten rekenen we geen verzendkosten.

5. Bezorgadres
Alle bestellingen worden bezorgd op het door de klant opgegeven adres. Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@escootersnoord.nl.

6. Retourzendingen
We accepteren retourzendingen uitsluitend voor defecte producten. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u een defect product heeft ontvangen om de retourprocedure te starten. De retourkosten zijn voor onze rekening en zijn dus gratis voor de klant.

7. Omruilingen
Wij accepteren geen omruilingen. Dit is vanwege het feit dat onze producten onderhevig zijn aan afschrijving en in het geval van terugname kunnen we uw product niet meer als nieuw beschouwen. Dit komt doordat er aan het kenteken een datum gekoppeld zit, en wij in dat geval een in gebruik genomen product moeten terugnemen.

8. Herroepingsrecht
Na het accepteren van onze verkoopvoorwaarden bij aankoop van een nieuwe scooter kunt u geen beroep doen op uw herroepingsrecht. Dit in verband met het feit dat onze producten afschrijvingsonderhevig zijn en wij in het geval van terugname uw product niet meer als nieuw kunnen beschouwen. De reden hiervoor is dat er aan het kenteken een datum gekoppeld zit. Dit betekent dat wij in dat geval een in gebruik genomen product moeten terugnemen. Voor bestellingen zoals onderdelen en accessoires, geldt een retourtermijn van 30 dagen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
René van EscootersNoord
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?