Nipponia E-Rex

1.899,00

De Nipponia E-Rex is een betaalbare e-scooter van bijzonder hoge kwaliteit. Beschikbaar in 4 kleuren.

Wissen
Categorie: Tag:

E-Rex van Nipponia

Ben je op zoek naar een sportief ogende e-scooter, met een krachtige 1500 Watt motor, voor weinig geld? Dan is de Nipponia E-Rex een uitstekende keuze! Beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en wit.

Nipponia E-Rex elektrische scooter kopen

De E-Rex is vanwege zijn sportieve looks een elektrische scooter die zeer geschikt is voor de jeugd! Dat deze e-scooter vrij goedkoop is, wil niet zeggen dat er bezuinigd is op luxe en kwaliteit!

Sportieve stuureigenschappen

Zoals de e-Rex eruit ziet rijdt hij ook. Zijn stuureigenschappen zijn namelijk net zo sportief als zijn uiterlijk. De eRex is een strakke scherp sturende elektrische scooter die wel van een uitdaging houdt. Met de 1500 Watt Bosch motor ben je in een mum van tijd op topsnelheid. Hij beschikt over een flinke trekkracht, en is fluisterstil. Hierdoor heb je het gevoel dat je bijna over de weg zweeft. Ook een remkracht heb je meer dan voldoende. Er zijn namelijk 2 remschijven aanwezig waarvan de voorste schijf een wave remschijf is. De wave remschijf maakt de voorkant nog sportiever dan hij al is.

12 inch sportvelgen met Bosch achterwiel motor

De elektrische Rex scooter is voorzien van 12 inch velgen. 12 inch is iets groter dan gemiddeld en dat komt ten goede aan de rij- en rem eigenschappen van de e-scooter. Er is namelijk door de grotere banden meer contact met het wegdek. De wegligging is dus met deze reden ook stabieler. De voorvelg is een mat zwarte sportvelg met een gepolijste rand. Dit zorgt voor een chique en sportieve verschijning. Het achterwiel ziet er net even iets anders uit want hierin is de Bosch motor gebouwd. De Bosch naafmotor zet sportieve prestaties neer en zorgt voor een krachtigere rijbeleving.

Accu’s en bagageruimte

Bij veel elektrische scooters is er nagenoeg geen opbergruimte onder het zadel. Ook op het gebied van opbergruimte scoort deze escooter extreem hoog. Ondanks dat er al een 20Ah 60volt accu onder het zadel verscholen zit, kun je er met gemak nog een flinke integraalhelm + kleding of slot in kwijt! Meer ruimte dus dan een normale benzine scooter. Zelfs wanneer je een 2de accu erbij neemt, wat overigens wel slim is om te doen, houd je nog voldoende ruimte over voor een jethelm. Wanneer je voor 3 accu’s kiest, wat ook past onder het zadel, wordt de resterende ruimte wel wat beperkt, maar alsnog kun je iets kleins meenemen. Voorin, onder het stuur vind je overigens nog een extra opbergruimte. Hier zou je een telefoon of een paar handschoenen in kwijt kunnen.

E-Rex informatie

Ga hierboven naar het tabblad “Accu mogelijkheden” voor meer informatie over de accupakketten van de Nipponia E-Rex.

Voor de technische specificaties van de eRex gaat u naar het tabblad “Technische specificaties”.

E-Rex accu mogelijkheden

De E-Rex wordt standaard met een accu meegeleverd met 50 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw Nipponia E-Rex te kiezen. Hierdoor kunt u de actieradius van uw escooter vergroten.

AccupakketActieradius bij 25 km/uActieradius bij 45 km/u
1x 20Ah 60V (standaard)50 km40 km
2x 20Ah 60V100 km80 km
3x 20Ah 60V150 km120 km

De actieradius is afhankelijk van een aantal factoren.

e-Rex escooter

MOTOR    BOSCH® 1500W
BATTERY    1 x Lithium-ion 60V 20AH
RANGE    55km @ 45km/h
MOTOR CONTROLLER    VECTOR (FOC)
Max. POWER    1.5 kW at 400 rpm
Max. TORQUE    36 Nm at 400 rpm
FULL CHARGE TIME (h)    5
Max. SPEED (km/h)    45
GRADEABILITY CAPACITY    15o
Front/Rear brake    DISC
FRONT TYRE    120/70-12
REAR TYRE    120/70-12
SEAT HEIGHT (mm)    830
WEIGHT** (kg)    82
WHEELBASE (mm)    1265
OVERALL SIZE (mm)    1800x630x1120
Garantie : 2 Jaar