IVA E-GO S5

2.699,00

De IVA E-GO S5 behoort bij de top van de elektrische scooters vanwege zijn 12 inch wielen en 3000W Bosch motor.

Categorie: Tag:

IVA E-GO S5 elektrische scooter

De IVA E-GO S5 is een elektrische scooter met een modern uiterlijk die helemaal van deze tijd is. De E-GO S5 heeft 12 inch wielen en een 3000 Watt Bosch motor, een krachtige motor waarbij je vlot optrekt naar 45 km/u. En uiteraard is ook deze motor onderhoudsvrij.

Niet alleen de onderhoud is laag aan een elektrische scooter, ook zijn de kosten voor het opladen van de accu zeer gering! Een groot voordeel van de E-GO S5 is de mogelijkheid om 2 accu’s naast elkaar te plaatsen. Zo verdubbel je de actieradius! Bovendien zijn de lithium-ion accu’s uitneembaar. Daarom is het opladen van de accu’s erg makkelijk.

Voordelen van de E-GO S5

De S5 van IVA heeft vele voordelen. Hij beschikt namelijk over LED verlichting aan de voorzijde van de scooter. Ook is er een Bluetooth speaker ingebouwd in de scooter. Bovendien kunnen medepassagiers gebruik maken van uitklapbare voetsteunen en is er de mogelijkheid voor een koffer. Ideaal om spullen in op te bergen. De IVA S5 heeft een LCD dashboard en standaard beschikt de E-GO S5 zelfs over een alarm en keyless driving. Ook beschikt de scooter achter over een aluminium-titanium swingarm.

Titanium Swingarm

De IVA E-GO S5 ligt stevig op de weg. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een sterke, titanium swing-arm. Tevens kun je de schokbrekers zelf aanpassen! Hiermee kun je deze elektrische scooter nog meer aanpassen naar je eigen wens.

Zeer riante e-scooter

Verder is de S5 van IVA een ruime e-scooter. Hij beschikt over een grote zadel. Daardoor heb jezelf goed de ruimte om lekker te zitten en met gemak kun je een extra passagier meenemen.

Keyless driving

De IVA E-GO S5 is standaard uitgevoerd met keyless driving. Dit houdt in dat de scooter gestart kan worden zonder het gebruik van een sleutel. Het enige wat je dan hoeft te doen is te drukken op een knopje op de meegeleverde afstandsbediening. Zo kun je heel makkelijk en snel wegrijden.

Een proefrit maken op de IVA S5

Ben je nog niet zeker of de E-GO S5 de goede keuze voor jou is? Kom dan een proefrit maken! Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens en openingstijden van de showroom staan op de contactpagina.

Welke accu moet ik kiezen voor de IVA E-GO S5?

De IVA E-GO S5 wordt standaard met een accu meegeleverd met 70 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw e-scooter te kiezen. Zoals het accupakket: 2x24Ah 60V. Hierdoor kunt u de actieradius van uw E-GO S5 vergroten.

IVA E-GO S5 accu mogelijkheden
Actieradius bij 25 km/uActieradius bij 45 km/uPrijs accupakket
1x 24Ah 60V70 km50 kmBij prijs inbegrepen
2x 24Ah 60V140 km100 km€899,00

Het standaard accupakket van de IVA E-GO S5 heeft een actieradius van 70 km bij de 25 km/u uitvoering en 50 km bij de 45 km/u uitvoering.

De accu’s van de E-GO S5 zijn uitneembaar

De accu(s) van de E-GO S5 zijn eenvoudig uit de scooter te halen. Mocht u dit willen weten, dan leggen wij u graag uit hoe u de accu(s) uit de scooter haalt.

Technische specificaties

IVA E-GO S5 technische specificaties
Afmetingen (LxBxH)1890mm x 720mm x 1110mm
Wielen12 inch
AandrijvingAchterwielaandrijving
Rem typeVoor schijf / achter schijf
Maximaal toegestaan gewicht200kg
Maximaal aantal personen2 personen
ActieradiusMaximaal 140 km
Accu24Ah 60V
Accu typeLithium-ion Samsung
Maximaal aantal accu’s2 accu’s
Motor3000W Bosch onderhoudsvrij
MiddenstandaardJa
LED verlichtingJa

Veel gestelde vragen

Is de motor van de IVA E-GO S5 onderhoudsvrij?

Ja. De IVA E-GO S5 heeft net als de andere E-GO modellen van IVA een borstelloze, onderhoudsvrije elektromotor van Bosch.