IVA E-GO S5 Special

3.099,00

De IVA E-GO S5 Special is een voordelige keuze als je een e-scooter wilt met een windscherm, valbeugelset en een luxe zadel.

IVA E-GO S5 Special elektrische scooter

De IVA E-GO S5 Special is een betaalbare elektrische scooter. Een krachtige accu en een 3000 Watt Bosch motor behoren tot de standaarduitrusting van deze e-scooter. Daarnaast wordt de extreem duurzame Bosch-motor gebruikt die onder ideale omstandigheden snelheden van 80 km per uur kunnen halen. Deze krachtige motor maakt de acceleratie van deze elektrische scooter ongelooflijk snel.

Door de prijs/kwaliteit verhouding steekt de E-GO S5 Special met kop en schouders boven de concurrentie uit. De E-GO S5 Special kan door het hoge rendement en de betrouwbaarheid van de gebruikte componenten makkelijk meekomen met de toonaangevende merken in de topsector. Daarnaast heeft de S5 Special heldere LED verlichting aan de voorkant en achterkant.

In tegenstelling tot de tot de E-GO S5 krijg je bij de E-GO S5 Special extra opties bij je e-scooter. Zoals een luxe zadel, een valbeugelset en een windscherm.

Een speciaal zadel

De IVA E-GO S5 Special wordt standaard geleverd met een zwart of lichtbruin zadel. Het prachtige luxe zadel met het ruitpatroon versterkt de uitstraling en geeft het een sportieve uitstraling. Net als de rest van de S5 Special is het zadel gemaakt van hoogwaardige componenten.

Standaard met een achterdrager

De S5 Special heeft een opklapbare drager die aan de achterkant is bevestigd. Hierdoor blijft de traditionele uitstraling behouden en verbetert het comfort. Hierdoor is het veel praktischer om de E-GO S5 Special scooter op de middenstandaard te plaatsen. En als je iets extra’s moet meenemen, kun je deze op de achterdrager bevestigen. Optioneel kun je een rugkussen bij de S5 Special kiezen. Het rugkussen is een rugsteun voor de passagier. Zo kun je heerlijk zitten zonder je te hoeven vasthouden.

Valbeugelset voor extra bescherming

Als onderdeel van de IVA S5 Special ontvang je ook een beugelset. De linker en rechter valbeugels maken beide deel uit van de stangenset, die zwart van kleur zijn. Deze afschermbeugels beschermen de lak van de escooter. Het kan gebeuren dat je e-scooter wordt geraakt en beschadigd als iemand onzorgvuldig een tweewieler naast je escooter parkeert. Je e-scooter wordt hiertegen beschermd door de valbeugelset. De scooter ziet er ook veel dikker uit dan voorheen.

Standaard met een hoog windscherm

Het hoge windscherm van de IVA E-GO S5 Special, die verkrijgbaar is in helder of smoke, is een andere mooie bonus. Je blijft veel warmer en droger op de scooter op koude, regenachtige dagen. Het windscherm biedt bescherming tegen wind en regen. Maar ook in de zomer zorgt het voor veel comfort. Op warme dagen heb je meer last van vliegende insecten, zand en stof. Ook de windscherm van de E-GO S5 Special houdt dit allemaal tegen.

Kiezen tussen de E-GO S5 en E-GO S5 Special

Is de IVA E-GO S5 of deze E-GO S5 Special beter geschikt voor jou? Wil je graag een e-scooter met een windscherm, een valbeugelset en een luxer zadel? Dan is deze E-GO S5 Special de meest voordelige keuze. Maken deze voorzieningen niet veel verschil voor jou? Dan is de E-GO S5 van IVA wellicht de betere optie.

IVA E-GO S5 Special e-scooter kopen

IVA E-GO S5 Special is een prachtige elektrische scooter met standaard een luxe zadel, een valbeugelset en een windscherm. Als je deze voorzieningen op je e-scooter wilt dan is de S5 Special een uitstekende en voordelige keuze. Daarnaast heeft de E-GO S5 Special een krachtige accu en een onderhoudsvrije 3000 Watt motor van Bosch.

Een proefrit maken op de IVA S5 Special

Ben je nog niet zeker of de E-GO S5 Special de goede keuze voor jou is? Kom dan een proefrit maken! Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens en openingstijden van de showroom staan op de contactpagina.

Veel gestelde vragen

Is de motor van de IVA E-GO S5 Special onderhoudsvrij?

Ja. De E-GO S5 Special heeft net als de andere E-GO modellen van IVA een borstelloze, onderhoudsvrije elektromotor van Bosch.

Welke accu moet ik kiezen voor de IVA E-GO S5 Special?

De E-GO S5 Special wordt standaard met een accu meegeleverd met 70 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw e-scooter te kiezen. Zoals het accupakket: 2x24Ah 60V. Hierdoor kunt u de actieradius van uw E-GO S5 Special vergroten.

IVA E-GO S5 Special accu mogelijkheden
Actieradius bij 25 km/u Actieradius bij 45 km/u Prijs accupakket
1x 24Ah 60V 70 km 50 km Bij prijs inbegrepen
2x 24Ah 60V 140 km 100 km €899,00

Het standaard accupakket van de IVA E-GO S5 Special heeft een actieradius van 70 km bij de 25 km/u uitvoering en 50 km bij de 45 km/u uitvoering.

De accu’s van de E-GO S5 Special zijn uitneembaar

De accu(s) van de E-GO S5 Special zijn eenvoudig uit de scooter te halen. Mocht u dit willen weten, dan leggen wij u graag uit hoe u de accu(s) uit de scooter haalt.

Technische specificaties

IVA E-GO S5 Special technische specificaties
Afmetingen (LxBxH) 1890mm x 720mm x 1110mm
Wielen 12 inch
Aandrijving Achterwielaandrijving
Rem type Voor schijf / achter schijf
Maximaal toegestaan gewicht 200kg
Maximaal aantal personen 2 personen
Actieradius Maximaal 140 km
Accu 24Ah 60V
Accu type Lithium-ion Samsung
Maximaal aantal accu’s 2 accu’s
Motor 3000W Bosch onderhoudsvrij
Middenstandaard Ja
LED verlichting Ja