Nipponia eLegance

2.899,00

De Nipponia eLegance is een elektrische scooter van hoge kwaliteit met veel opbergruimte.

Wat is de Nipponia eLegance?

De Nipponia E-Legance is een comfortabele en ruime elektrische scooter. Dit uit zich o.a. door het zeer ruime zadel waardoor u gemakkelijk iemand achterop mee kunt nemen. Zelfs personen die langer dan 2 meter zijn, ervaren met de eLegance e-scooter geen problemen qua beenruimte.

De Nipponia E-Legance heeft een borstelloze en onderhoudsvrije 3000 Watt Bosch elektromotor voor de aandrijving, en een zee aan opbergruimte onder het zadel. Ook kun je bij deze elektrische scooter 3 accu’s onder het zadel kwijt.

De kwaliteit van de Nipponia E-Legance is van hoog niveau

De vering van de E-Legance is van hoge kwaliteit. U kunt zelfs de achtervering aanpassen. Zo kunt u de veerdruk aanpassen zodat deze wat stugger of juist soepeler aanvoelt. Verder heeft de E-Legance ingebouwde voetsteunen. Door middel van een knopje kunt u die automatisch uitklappen!

De Nipponia eLegance is uitgerust met een dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard aanwezig als een middenbok. Moet u even snel en makkelijk de scooter op de standaard zetten? Dan kunt u eenvoudig de zijstandaard uitklappen.

De Nipponia E-Legance heeft veel opbergruimte

De eLegance van Nipponia heeft veel ruimte gecreëerd om spullen in op te bergen. U vindt niet snel een andere e-scooter die zoveel ruimte heeft qua bergruimte! Ook aan praktische accessoires is gedacht. Zo zit er op de E-Legance een aantal accessoires zoals een tassenhaak en een USB-aansluiting.

De E-Legance onderscheidt zich in het gebruik van de accu’s

De hoogte van de actieradius van een accu is belangrijk. Hoe hoger de Ah (Ampère-uur) is, des te verder kunt u rijden op een volle accu. De elektrische Nipponia eLegance kunt u uitrusten met 3 accu’s welke tegelijk meegenomen kunnen worden. Wel kan er maar 1 accu tegelijkertijd gebruikt worden, maar onderweg kunt u overschakelen om de tweede accu in te schakelen wanneer de eerste accu bijna leeg is.

Comfortabel rijden met de eLegance, ook voor twee personen

Comfort tijdens het rijden is essentieel. De E-Legance van Nipponia staat bovenaan in die categorie. Het is ideaal voor mensen van elke lengte en omvang. Hij biedt veel beenruimte, een comfortabele zitpositie en een lange zitting voor twee personen. Het heeft ook een achterdrager voor de extra mogelijkheid om kleine ladingen te vervoeren.

Beschikbaar in verschillende kleuren

De Nipponia eLegance is beschikbaar in de kleuren zwart, rood metallic, donkerblauw, lichtblauw en crème.

De eLegance is mooi van de binnen- en buitenkant

De E-Legance is een moderne elektrische scooter, ongeacht zijn retro-look. Het digitale dashboard is daar een bewijs van. Het geeft een duidelijke weergave van alle belangrijke informatie, zoals het batterijniveau of het totaal aantal kilometers. De E-Legance heeft ook een USB-aansluiting, voor het geval je ooit je smartphone of een ander elektrisch apparaat moet opladen terwijl je onderweg bent. Hij heeft de mooie rondingen van de motoren uit de jaren zestig, maar met een moderne twist. Rijden met de E-Legance geeft je een uniek gevoel.

Qua veiligheid is de Nipponia E-Legance van topkwaliteit

Ook op het gebied van veiligheid is de eLegance een elektrische scooter van topkwaliteit. Zowel voor als achter is hij voorzien van schijfremmen. Het remmen is effectief en nauwkeurig. Samen met de 12 inch wielen is een stabiele en veilige rit gegarandeerd.

Ook heeft de E-Legance LED-verlichting in het achterlicht en in de richtingaanwijzers. Het is uitermate belangrijk dat u zicht heeft tijdens het rijden onder alle omstandigheden en met de E-Legance voelt u zich altijd veilig.

Met de Nipponia E-Legance heeft u lage onderhoudskosten

Doordat de Nipponia eLegance is uitgevoerd met een borstelloze motor (3000 Watt Bosch) heeft het motorblok geen onderhoud nodig. Dit houdt de kosten laag qua onderhoud! Ook dit is een groot pluspunt!

Elektrische scooter Nipponia E-Legance kopen

De E-Legance is niet alleen qua design geïnspireerd door Vespa, maar ook qua degelijkheid! Bovendien is de Nipponia eLegance een bijzonder ruime retro e-scooter waar werkelijk iedereen comfortabel op kan zitten.

E-Legance informatie

Ga hierboven naar het tabblad “Accu mogelijkheden” voor meer informatie over de accupakketten van de Nipponia E-Legance.

Veel gestelde vragen

Is de eLegance geschikt voor 2 personen?

Ja, de Nipponia eLegance is een ruime tweepersoons e-scooter.

Welke accu moet ik kiezen voor de Nipponia E-Legance?

De Nipponia eLegance wordt standaard met een accu meegeleverd met 70 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw e-scooter te kiezen. Hierdoor kunt u de actieradius van uw escooter vergroten.

Nipponia E-Legance accu mogelijkheden
Actieradius bij 25 km/u Actieradius bij 45 km/u Prijs accupakket
1x 26Ah 60V 70 km 50 km Bij prijs inbegrepen
2x 26Ah 60V 140 km 100 km €900,00
3x 26Ah 60V 210 km 150 km €1800,00

Standaard wordt de eLegance meegeleverd met het accupakket: 1x 26Ah 60V. Deze accu heeft een actieradius van 70 km bij de 25 km/u uitvoering en 50 km bij de 45 km/u uitvoering. Denkt u meer rijbereik nodig te hebben? Dan kunt u kiezen voor een extra accu door een ander accupakket te kiezen.

De accu’s van de eLegance verwisselen

De accu’s van de eLegance zijn eenvoudig te verwisselen. Wij leggen u graag uit hoe u de accu’s van de E-Legance kunt verwisselen.

E-Legance technische specificaties

MOTOR BOSCH® 3000W
BATTERY 1 x Lithium-ion 60V 26AH
RANGE 60km @ 45km/h
MOTOR CONTROLLER VECTOR (FOC)
Max. POWER 3.0 kW at 400 rpm
Max. TORQUE 41 Nm at 400 rpm
FULL CHARGE TIME (h) 5
Max. SPEED (km/h) 45
GRADEABILITY CAPACITY 15o
Front/Rear brake DISC
FRONT TYRE 120/70-12
REAR TYRE 120/70-12
SEAT HEIGHT (mm) 810
WEIGHT** (kg) 107
WHEELBASE (mm) 1390
OVERALL SIZE (mm) 2000x60x1180
Garantie : 2 Jaar