Nipponia Pride scootmobiel

2.799,00

De Nipponia Pride is een degelijke en comfortabele scootmobiel met een sportief design.

Nipponia Pride scootmobiel / elektrische driewieler

De Nipponia Pride is een degelijke en comfortabele elektrische scootmobiel die eruit ziet als een scooter met een stoer uiterlijk. De 2 achterwielen geeft deze scooter een stabiele en veilige wegligging. Mede door deze reden is de Nipponia Pride een zeer gewilde elektrische mobiliteitsscooter voor mensen die minder goed ter been zijn.

Ook aan de beenruimte is gedacht. Deze is namelijk ruimer dan bij een gewone scooter. Erg fijn bij het op- en afstappen maar ook handig als u de knieën minder goed kunt buigen. De parkeerrem is een pluspunt voor deze elektrische scooter. Hiermee blijft de Pride stevig staan op bijvoorbeeld een oprit of helling.

U kunt in onze showroom een gratis proefrit op de Nipponia Pride maken. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet. De locatie en openingstijden van onze showroom staan op onze contactpagina.

Wendbaarheid van de Pride

Een scooter met 3 wielen is wendbaarder dan een standaard scootmobiel. Deze driewielscooter heeft een kleinere draaicirkel. Dat is belangrijk als u bijvoorbeeld rijdt door de gangpaden in de supermarkt of op parkeerterreinen.

Onderhoudsvrije elektromotor

De Pride is uitgerust met een sterke 650 Watt elektromotor. Nog een groot voordeel aan deze elektromotor is dat deze borstelloos is. Dit houdt in dat deze onderhoudsvrij is!

Verfijnde elektronica

De Pride beschikt over verfijnde elektronica waarmee het gas goed is te doseren. De topsnelheid van deze elektrische 3-wieler is 25 km/u. Ook kunt u kiezen om 1 van de 3 standen te gebruiken waarmee u een constante snelheid rijdt. Dit is fijn wanneer u bijvoorbeeld naast een fietser rijdt.

Standaard wordt de Nipponia Pride geleverd met een alarmsysteem. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw bezit veilig blijft. Ook heeft de Pride een Remote Keyless System (RMS). Hiermee kunt u de elektrische scooter starten zonder de sleutel te gebruiken. Een extra luxe is de USB aansluiting. Handig om uw telefoon onderweg op te laden.

Sportieve scootmobiel Nipponia Pride kopen

De Nipponia Pride is een snelle en comfortabele scootmobiel. Hij heeft een sportieve uitstraling en een innovatief design. Hij is zeer betrouwbaar door de twee achterwielen en beschikt over een alarmsysteem. De Pride is een prima mobiliteitsscooter voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar ook kan de Pride gebruikt worden als een normale elektrische scooter.

Bezoek onze showroom en doe een gratis proefrit op de Nipponia Pride. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Pride informatie

Ga hierboven naar het tabblad “Accu mogelijkheden” voor meer informatie over de accupakketten van de Nipponia Pride.

Voor de technische specificaties gaat u naar het tabblad “Technische specificaties”.

Welke accu moet ik kiezen voor de Nipponia Pride?

De Nipponia Pride wordt standaard met een gel accu meegeleverd met 40 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw e-scooter te kiezen. Hierdoor kunt u de actieradius of accuduur van uw escooter vergroten.

Nipponia Pride accu mogelijkheden
Actieradius (25 km/u) Prijs accupakket
1x 20Ah 60V (gel accu) 40 km Bij prijs inbegrepen
1x 20Ah 60V (lithium-ion accu) 40 km €700,00
2x 20Ah 60V (lithium-ion accu) 80 km €1.600,00

Standaard wordt de Pride meegeleverd met het accupakket: 1x 20Ah 60V. Deze gel accu heeft een actieradius van 40 km. Denkt u meer rijbereik of een langere accuduur nodig te hebben? Dan kunt u kiezen voor een lithium-ion accu door een ander accupakket te kiezen.

Voor de Nipponia Pride geldt: Als u een ander accupakket kiest, wordt deze vervangen voor de standaard inbegrepen accupakket.

Technische specificaties

Nipponia Pride technische specificaties
Motorkracht 650W
Accu Gel / Lithium-ion 60V 20Ah
Oplader 60V / 3 Ampère
Batterij Garantie 12 maanden
Max. Bereik (km) 40 km tot 80 km (afhankelijk van accupakket)
Max. Laadtijd 4 tot 8 uur
Laadcycli 450-550
Max. Snelheid (km/u) 25 km/u
Bandenmaat 3.00-10’’ / 3.00-10’’
Zithoogte 720mm
Gewicht 80 kg
Maximaal toelaatbaarheid 150 kg
Wielbasis 1280mm
Remmen Voor: schijfrem, Achter: trommelrem in beide achterwielen
Parkeerrem Ja
Achteruit Ja
Afmetingen 1860mm x 720mm x 1050mm
Kleuren Rood, Wit, Zwart
Verlichting Koplamp met halogeenlamp
Achterdrager Ja
USB-poort Ja
Digitaal Dashboard Ja
Alarmsysteem Ja
Schokdemper Achter Ja
Remote Keyless System (RKS) Ja