Sunra Miku Super

3.699,00

Sunra Miku Super elektrische scooter

De Sunra Miku Super is een elektrische scooter met een futuristisch zwevend zadelontwerp. Met een snelheid tot 80 km/u en de mogelijkheid om met twee personen te rijden, is deze e-scooter een budgetvriendelijk en milieuvriendelijk vervoersmiddel. Dankzij de 3000 Watt onderhoudsvrije elektromotor en snelle acceleratie, kun je gemakkelijk de verkeersdrukte vermijden. Met de twee standaard inbegrepen accu’s heeft deze elektrische scooter een actieradius van maximaal 80 kilometer.

Stilte en comfort tijdens het rijden

Een van de opvallendste aspecten van de Miku Super is hoe stil en soepel hij rijdt. Er zijn geen trillingen of motorgeluiden te horen en ook de buitenspiegels trillen niet, waardoor het zicht verbeterd wordt. Deze elektrische scooter heeft drie rijmodi met snelheden van 45-80 km/u.

Wegligging en comfort van de Miku Super e-scooter

De wegligging van de Miku Super is prettig en voelt wendbaar aan, terwijl het gewicht van de elektrische scooter slechts 109 kilogram is. Het is gemakkelijk om in bochten te gaan en obstakels te ontwijken. Qua comfort is de Miku Super van Sunra voldoende, met een vering die zacht genoeg is voor woon-werkverkeer en in de stad. De scooter heeft schijfremmen voor- en achter met een CBS remsysteem, die sterk aanvoelen.

Reputatie van het merk Sunra

Sunra is een merk uit China dat elektrische scooters levert in ruim 70 landen en ze produceren maar liefst 2 miljoen e-scooters per jaar. Dit betekent dat ze een grote en tevreden klantenkring hebben die de kwaliteit van hun producten waarderen.

Sunra Miku Super kopen of gratis proefrit maken

Koop de Sunra Miku Super en je krijgt bij ons twee jaar fabrieksgarantie. Wij raden aan om een gratis proefrit te maken om zelf te ervaren hoe goed deze e-scooter presteert. Bekijk de openingstijden van onze showroom op onze contactpagina en kom gerust eens langs!

Accu mogelijkheden

De Sunra Miku Super wordt standaard geleverd met twee lithium-ion accu’s met 20 ampère en 72 volt, die een maximale actieradius hebben van 80 km. Er is geen ander accupakket beschikbaar voor deze e-scooter.

Sunra Miku Super accu mogelijkheden
Actieradius bij 45 km/u * Actieradius bij 80 km/u * Prijs accupakket
2x 20Ah 72V 80 km 60 km Bij prijs inbegrepen

Standaard wordt deze scooter geleverd met het accupakket: 2x 20Ah 72V. Dit accupakket heeft een maximale actieradius van 80 km bij de 45 km/u uitvoering en 60 km bij de 80 km/u uitvoering.

* De actieradius is afhankelijk van de scooter uitvoering en rijstijl.

De accu’s zijn uitneembaar

Wij leggen je graag uit hoe je de accu(‘s) eenvoudig uit de scooter haalt en oplaadt. Bekijk de openingstijden van onze showroom en maak een afspraak voor persoonlijk advies en eventueel een gratis testrit.

Technische specificaties

Sunra Miku Super technische specificaties
Motor 3000 W (borstelloos)
Accu 2x Lithium-ion | 72 V | 20 Ah
Accu uitneembaar Ja
Controller 12 mosfets
Maximale snelheid 80 km/u
Maximale actieradius 80 km
Oplader accu 84 V | 10 A
Oplaadtijd per accu 4 uur
Maximale belasting 265 kg
Klimvermogen 27%
Frame type Staal
Remmen (voor en achter) Schijfremmen (CBS)
Banden maten (voor en achter) 120/70-12
Wielbasis 1280 mm
Maximale koppel 235 Nm
Productafmetingen (LxBxH) 1850 mm x 745 mm x 1040 mm
Verlichting LED
Keyless GO Ja (met vingerafdruk)
Mobiele app Beschikbaar
Beschikbare kleuren Wit, zwart, blauw, rood en geel

Garantie

EscootersNoord biedt 2 jaar garantie op deze elektrische scooter. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de scooter binnen deze termijn, dan staan we klaar om het probleem op te lossen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe e-scooter.