Etalian

2.295,00

Stijlvol rijden met een Etalian e-scooter van Etalian. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Stel hier je eigen Etalian scooter samen!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Met een Etalian elektrische scooter rijdt je milieuvriendelijk en stil. De Etalian e-scooter heeft het gevoel en uiterlijk van een Italiaanse retro scooter. U bent daarom met de Etalian een opvallende verschijning in het verkeer.

Diverse opties die u bij uw Etalian elektrische scooter kunt kopen

Niet alleen is de Etalian e-scooter beschikbaar in 9 trendy kleuren, ook kunt u de Etalian kopen en helemaal naar uw persoonlijke wensen stylen met diverse accessoires zoals een windscherm, bagagerek, topkoffer of kettingslot.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel

Koopt u een Etalian, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. De scooter is niet alleen trendy maar ook van uitstekende kwaliteit. Zo zijn kabels weggewerkt, carrosseriedelen afgedekt en is de Etalian retro scooter zowel voor als achter uitgevoerd met hydraulisch bediende en geventileerde schijfremmen. Verder is de scooter voorzien van A-merk accu(s) met overbelasting – beveiliging en is uitgerust met instelbare schokbrekers. Dit in combinatie met een lange wielbasis zorgt voor een uiterst stabiele wegligging, ook op hobbelige wegen.

Accu informatie

Etalian accu mogelijkheden

De Etalian wordt standaard met een accu meegeleverd met 50 km actieradius. U kunt er voor kiezen om een ander accupakket voor uw e-scooter te kiezen. Hierdoor kunt u de actieradius van uw e-scooter vergroten.

AccupakketActieradius bij 25 km/uActieradius bij 45 km/u
1x 20Ah 60V (standaard)50 km40 km
2x 20Ah 60V100 km80 km
1x 32Ah 60V80 km60 km
2x 32Ah 60V160 km120 km

De actieradius is afhankelijk van een aantal factoren. Meer informatie over de factoren in dit artikel.